städning anna pettersson "Vi arbetar enligt Mäklarsamfundets rekommendationer och lämnar alltid garanti på utfört arbete. Du kan tryggt överlämna städningen åt oss och ägna dig åt att ta hand om ditt nya hem"

Vi tar hand om flyttstädningen!

Det ställs stora krav på en flyttstädning och det kan vara svårt att få tiden att räcka till för allt som måste göras. När du anlitar AnnaMarias städ kan du helt släppa ansvaret för flyttstädningen till oss och vi lämnar alltid garanti på utfört arbete. Vid flyttstädning arbetar vi oftast i team och för att alla i teamet ska vara tillgängliga är det bra om du bokar din flyttstädning i god tid.

Du vet väl att du även vid flyttstädning kan utnyttja RUT-avdraget för hushållsnära tjänster? Läs mer om RUT-avdraget här »

Hur går det till

Boka din flyttstädning hos oss i god tid för att säkerställa att den bostad du ska sälja är färdig till överenskommet utflyttningsdatum. När det är dags för flyttstädningen ser du till att vi blir insläppta och vi har med all städutrustning som behövs. Vi försöker alltid att slutföra en flyttstädning på en till två arbetsdagar och bemannar utifrån storlek på Din bostad.